Omgeving


Chella-dorp
De vakantiewoning bevindt zich op 2 km van Chella. In het dorp wonen ongeveer 2.000 mensen. Er is een grote supermarkt die van 9 tot 21.30 uur open is. Ook is er nog een aantal kleinere supers, bakkertjes, slagers, een winkel van sinkel en verschillende tabakswinkels. Alles wat u nodig heeft aan overige faciliteiten is aanwezig: medisch centrum.Er zijn vele prachtige mogelijk heden om hoge rotswanden te beklimmen.

Ook zijn er meer dan voldoende horecagelegenheden aanwezig: gezellige bars en goede typisch spaanse restaurantjes. Ook is er een pizzeria waar u zeer goed en voordelig lekker kunt eten. Er zijn verschillende bodega’s te vinden waar u lekkere spaanse wijnen kunt proeven en kopen. Chella heeft een eigen waterval en er zijn allerlei typisch Spaanse kleine fabriekjes zoals bijvoorbeeld de sigarenfabriek, waar met Loes een kijkje genomen kan worden.

Directe omgeving: natuur, sport & cultuur
Tijdens uw verblijf bij Chellanatura is er de mogelijkheid om erop uit te trekken, direct de natuur in, per auto, racefiets, mountainbike of te voet.

Wandelen, mountainbiken, wielrennen, motorrijden en golfen. Het is dus allemaal mogelijk in de directe omgeving van Chellanatura. Direct vanaf het landgoed kunt u mooie wandelingen maken, voor zowel de geoefende wandelaars als de minder fanatieke wandelaars zijn er mogelijkheden te over. Ook zijn er vele locaties om berg te beklimmen. Deze zijn allemaal te lokaliseren met Wikiloc.

Voor mountainbikers is het de ultieme plek om hun conditie op de proef te stellen.

In de nabijheid van Valencia zijn vijf golfbanen, El Saler en El Bosque zijn de bekendste. De reistijd vanaf Chellanatura naar deze golfbanen is ongeveer vijftig minuten met de auto. Lees alle details in onze outdoor-activiteiten folder.

Dichtsbijzijnde grote stad: Xativa (20 min.)
Xativa is de dichtstbijzijnde stad en ligt op twintig minuten rijden met de auto van Chellanatura. Xativa is een oude stad met veel historische monumenten, heel leuke en moderne winkels en veel trendy restaurantjes. De stad ligt onder aan een hoge berg, op deze berg staat een kasteel met museum wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Er is een theater en natuurlijk een arena waar onder meer concerten worden georganiseerd.

Valencia: Cultuur & shoppen
Valencia ligt aan de Middellandse Zee tussen Barcelona en Alicante. Het is de twee na grootste stad van Spanje en heeft een kleine miljoen inwoners. Het is met de auto slechts 45 minuten rijden vanaf Chellanatura.

De Valencianen zijn echte levensgenieters, ze houden van feesten, lekker eten en drinken. Het is de moeite waard om deze stad te bezoeken; Valencia heeft veel oude gebouwen en veel musea.